default-image

Έχει καταλήξει στις επιλογές του ο Μαρκαριάν

Ποδόσφαιρο
Έχει καταλήξει στις επιλογές του ο Μαρκαριάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει κατασταλάξει στις επιλογές του ο Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη το βράδυ της Κυριακής (29/3).

Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους περισσότερους παίκτες και θα δοθεί μάχη από κάποιους διεθνείς για τις υπόλοιπες.

Αναφορικά με τους σίγουρους, ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά -εκτός απροόπτου- ο Σταφυλίδης.

Ο Σάμαρης έχει τον πρώτο λόγο για "6άρι" και εσωτερικοί μέσοι ο Κονέ με έναν εκ των Ταχτσίδη ή Φορτούνη. Βέβαια, ουδείς μπορεί να ξεγράψει και τους Κώστα Κατσουράνη, Κυριάκο Παπαδόπουλο για μια θέση.

Στα δυο άκρα θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά) και Φετφατζίδης (δεξιά), ενώ την θέση του "Φέτφα" διεκδικεί ο Γιαννιώτας. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Βέβαια, υπάρχει και η προπόνηση του Σαββάτου, όπου θα δει κάποια πράγματα ακόμα και τότε θα καταλήξει οριστικά για το αρχικό σχήμα με τους Ούγγρους. Ένα ματς που η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την "γαλανόλευκη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News