default-image

Μεγαλύτερο κονδύλι για τη Γυμναστική από τον Κοντονή

Σπορ
Μεγαλύτερο κονδύλι για τη Γυμναστική από τον Κοντονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής δέχτηκε τον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους αλλά και τους Λευτέρη Κοσμίδη, Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά, που προκρίθηκαν στους τελικούς οργάνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στο Κότμπους της Γερμανίας.

Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές τους και ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Ο Σταύρος Κοντονής αφού συνεχάρη τους αθλητές για την επιτυχή παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο άκουσε με προσοχή από τους ίδιους αλλά και τον πρόεδρο της ΕΓΟ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μετά τη συνάντηση προέβη στις παρακάτω δηλώσεις.

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω τη διοίκηση της Γυμναστικής Ομοσπονδίας και τους αθλητές και να τους συγχαρώ διότι με τις διακρίσεις τους μας δίνουν «οξυγόνο» σε δύσκολους καιρούς. Είχα επίσης τη χαρά όχι να τους υποσχεθώ, αλλά να τους ανακοινώσω τα μέτρα που έχει πάρει το υπουργείο για την οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας. Και θέλω να αναφέρω και δημόσια ότι μια νοικοκυρεμένη Ομοσπονδία όπως είναι εκείνη της γυμναστικής, με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες και με αυταπάρνηση, τόσο των διοικούντων όσο και των μελών της, χαίρει της εκτίμησης της πολιτικής ηγεσίας.

Γι αυτό το λόγο στον προϋπολογισμό του 2015, προβλέψαμε μεγαλύτερο κονδύλι από αυτό που είχαν λάβει την προηγούμενη χρονιά, ως μια αναγνώριση των προσπαθειών τους και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News