Αθλητισμός

Το απόλυτο fair play από τις Μοίρες στον τελικό

 Οι πιο όμορφες στιγμές χθες στο «Γεντί Κουλέ» εκτυλίχτηκαν λίγο πριν την απονομή της κούπας στον κυπελλούχο ΠΟΑ.

Η φιναλίστ ομάδα των Μοιρών δημιούργησε μια αψίδα και ανάμεσά τους πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, δίνοντας ο ένας στον άλλο συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη μεγάλη προσπάθεια. Για άλλη μια φορά το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έδειξε ότι πρωτοπορεί σε θέματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Τον τελικό παρακολούθησαν περίπου 3.000 φίλαθλοι, ενώ μαζική ήταν η παρουσία των φιλάθλων που στήριξαν την ομάδα των Μοιρών και γέμισαν τις θύρες 2, 3 και 7.

Ενός λεπτού σιγή: Πριν το ξεκίνημα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκουλούδη, ο οποίος βύθισε στο πένθος το ποδόσφαιρο ολόκληρης της Κρήτης, ενώ είχε αγωνιστεί για μια χρονιά με τη φανέλα του ΠΟΑ.

Οι βραβεύσεις: Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν και κάποιες βραβεύσεις. Ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Συντυχάκης τίμησε τον παράγοντα του Ερμή Ατσαλένιου Γιώργο Λέλεκα, ενώ ο κ. Χάρης Βαβουρανάκης έδωσε την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Κεραυνού Θέμη Μεϊμαράκη. Τιμήθηκαν επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Μοιρών Μανώλης Δασκαλάκης, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου, και εις διπλούν ο Μανώλης Φραγκιαδάκης από το βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και από τον πρόεδρο των Μοιρών Αντώνη Δασκαλάκη. Επίσης, δόθηκαν ανθοδέσμες στο διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης...

Σχόλια