default-image

Νέα αφαίρεση βαθμών για την Πάρμα

Ποδόσφαιρο
Νέα αφαίρεση βαθμών για την Πάρμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αφαίρεση βαθμών για την Πάρμα

Την περασμένη Πέμπτη κηρύχτηκε μέσω δικαστηρίου η χρεοκοπία της Πάρμα και η τοποθέτηση του συλλόγου υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, παρόλα αυτά η ιταλική αθλητική δικαιοσύνη εξακολουθεί να ψάχνει για οικονομικές παρατυπίες που συνδέονται με τους "παρμέντσι" τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το γεγονός ότι πέρα από τους παίκτες που δεν πληρώθηκαν για αρκετούς μήνες δεν έχουν καταβληθεί και οι φόροι που αναλογούν στις αμοιβές τους φέρνει σε δύσκολη θέση την ομάδα της Αιμιλίας και είναι πιθανό να υπάρχει νέα αφαίρεση βαθμών.

Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που ο νυν πρόεδρος Μανέντι έχει συλληφθεί με την κατηγορία -μεταξύ άλλων- του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για οικονομικές παρατυπίες μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 όπως και ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου Λεονάρντο.

Σε περίπτωση που η ιταλική δικαιοσύνη αφαιρέσει νέους βαθμούς από τους "παρμέντσι" αυτό θα γίνει για δεύτερη φορά φέτος καθώς υπάρχει ήδη το -3 για καθυστέρηση σε πληρωμές παικτών, και φυσικά η υπόθεση σωτηρία μόνο ως όνειρο θερινής νυκτός θα πρέπει να χαρακτηρίζεται.

Αυτό πάντως που "καίει" τους ανθρώπους της Πάρμα δεν είναι η φετινή σεζόν που ήδη θεωρείται "χαμένη" και καταστροφική αλλά η επόμενη, με τον μεγάλο στόχο να είναι η ανέρευση νέων επενδυτών που θα είναι διατεθειμένοι να κλείσουν την "μαύρη τρύπα" των 200.000.000 ευρώ ώστε ο σύλλογος να προλάβει εγκαίρως να εγγραφεί στο νέο πρωτάθλημα της Serie B.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News