Αθλητισμός

Ο κόσμος του ΟΦΗ δίπλα και στο βόλεϊ

Το βόλεϊ του ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής και όπως όλα δείχνουν ανεβαίνει δίχως αγώνες μπαράζ στην Α2 Κατηγορία.

Στους τελικούς των πλέι-οφ κέρδισε την ΑΘΛΕΣΗ δυο φορές και κατέκτησε πανάξια τον τίτλο. Στον τελευταίο τελικό που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Πατελών, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, έδωσαν δυναμικό παρών και ήταν εκείνοι που έσπρωξαν τον ΟΦΗ στη νίκη (3-1 σετ) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλεϊ «ευχαριστούν τον κόσμο του ΟΦΗ για τη δυναμική του παρουσία στον τελευταίο τελικό με την ΑΘΛΕΣΗ, για την βοήθεια που έδωσαν στους ερασιτέχνες αθλητές του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Ήταν μια ηθική ανταμοιβή για τους αθλητές του βόλεϊ του ΟΦΗ, που παίζουν για την φανέλα και το σήμα του ΟΦΗ και μετά από μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες τα κατάφεραν» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Τα επινίκια των πρωταθλητών

Να σημειωθεί ότι τα επινίκια στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ δόθηκαν την περασμένη Κυριακή το βράδυ (μετά τον τελικό) στο εστιατόριο «Παντοπωλείο Γεύσεων». Μάλιστα το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαρίστησε με ανακοίνωση του, τους ιδιοκτήτες κ.κ. Ρουμπάκη-Κουρουγκιαβούρη για την φιλοξενία και την στήριξη τους στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Σχόλια