default-image

Μέτοχοι ΟΦΗ: «Να φύγει ο Μαχλάς, στη Γ Εθνική η ομάδα»

Μπάσκετ
Μέτοχοι ΟΦΗ: «Να φύγει ο Μαχλάς, στη Γ Εθνική η ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποχώρηση του Νίκου Μαχλά από την ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και όλους του διοικητικού συμβουλίου ζητά με επιστολή του ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει να γίνουν γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες για την αναγέννηση της ομάδας. Τονίζεται δε ότι ιδανικότερη λύση θα ήταν η ομάδα να υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.

Με επιστολή του προς τη διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ αλλά στον ερασιτέχνη, ο Σύλλογος Μετόχων της ομάδας ζητά από τον Νίκο Μαχλά να αποχωρήσει από τη διοίκηση, κάτι που ''θα βοηθούσε τα μέγιστα''. Στην επιστολή τονίζεται ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα μια σειρά από ενέργειες, όπως να υπάρξει ενημέρωση για το ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα, αν υπάρχει σκέψη για εκκαθάριση της εταιρείας και αν ναι με ποιο τρόπο...

''Κύριε Πρόεδρε, Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ θέλουμε ως Σύλλογος Μετόχων να τοποθετηθούμε στα θέματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν, επίσης να μάθουμε και την δική σας άποψη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συμβεί είναι να ανατεθεί σε δικηγορικό γραφείο με ειδικότητα στα αθλητικά θέματα η εντολή να ασχοληθεί με τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

1] Για τυχόν χρήματα που ακόμη έχει να λαμβάνει από Nova, Superleague , ΕΠΟ , χορηγούς, τρίτους κλπ.

2] Διασφάλιση των όποιων περιουσιακών στοιχείων διαθέτει ακόμη η εταιρεία, ώστε να μην περιέλθουν σε χέρια τρίτων με τρόπο που δεν θα είναι σύννομος.

3] Να κατατεθούν αγωγές και να ζητηθούν αποζημιώσεις από τις ποδοσφαιρικές αρχές που καθώς λειτούργησαν επιλεκτικά εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ , ουσιαστικά έσυραν την ομάδα στο να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να της στερήσουν σημαντικά έσοδα και επίσης να την απειλούν με υψηλά πρόστιμα.

4] Να μας ενημερώσει ο νομικός σύμβουλος άμεσα μελετώντας την σχετική νομοθεσία σε ποια ποδοσφαιρική κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα . Αν τυχόν η απόσυρση από το πρωτάθλημα επισύρει ποινές και ποιες είναι αυτές , αν μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ κατηγορία και τι πιθανά χρέη θα την ακολουθούν, τι θα συμβεί αν ανέβει κατηγορία , ποια χρέη θα επανέλθουν.

5] Εκκαθάριση εταιρείας, είναι στις σκέψεις σας και αν ναι, με ποιο τρόπο. Και πόσος χρόνος κατά την εκτίμηση του νομικού συμβούλου θα απαιτηθεί.

Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτά είναι εξαιρετικά επείγοντα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα αργείτε. Πρέπει άμεσα να συνομιλήσετε με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους για θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τους αύριο, είναι γνωστό ότι όλα τα παιδιά και ο προπονητής τους είναι μέσα στην καρδιά μας , επιθυμία όλων μας είναι αν είναι δυνατόν να παραμείνουν στο ενεργητικό της ομάδας , όπως θα πρέπει να τους εξασφαλίσετε συνθήκες προπόνησης έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Το προσωπικό της εταιρείας πρέπει επίσης να ενημερωθεί για το τι ακριβώς θα συμβεί ώστε να αρχίσουν οι σχετικές εργασίες , εκτός από τις γραμματειακές ανάγκες της εταιρείας ιδιαίτερης προσοχής πρέπει να τύχουν οι εγκαταστάσεις , το ΒΑΚ πρέπει να συντηρηθεί με εντατικό ρυθμό γιατί οι χώροι του θα έχουν το σημαντικότερο ρόλο να διαδραματίσουν στον αυριανό ΟΦΗ.

Ως Σύλλογος Μετόχων είναι γνωστή η άποψη μας για τα άτομα που διετέλεσαν μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια και που το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα καταχρεωμένη να μην γνωρίζει τι θα συμβεί αύριο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε αφού δρομολογήσετε σαν πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής τις διαδικασίες σε ότι αφορά τα νομικά θέματα να αποχωρίσετε μαζί με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. Οποιοδήποτε μελλοντικό διοικητικό σχήμα θα περιλαμβάνει άτομα που στο παρελθόν απέδειξαν ότι με λανθασμένες ενέργειες τους η ομάδα καταστράφηκε οικονομικά , δεν θα γίνουν αποδεκτά. Επιθυμία των μετόχων και των φίλων της ομάδας είναι η ελεύθερη οικονομικών βαρών παράδοση της ομάδας στον ΑΣ ΟΦΗ.

Επίσης σας καλούμε να μην κάνετε το λάθος να συζητάτε ατέρμονες “προτάσεις και προτάσεις” άνευ λόγου και ουσίας , αυτό δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό από εσάς , ο χρόνος που περνά ανεκμετάλλευτος είναι στο τέλος ο ποιο σημαντικός , σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει κανείς και για κανένα λόγο να έχει σε κατάσταση ομηρίας αυτή την ομάδα , οι εξελίξεις πρέπει να είχαν ήδη αρχίσει να τρέχουν , ευελπιστούμε ότι κάποιες ενέργειες θα τις έχετε κάνει ήδη. Να σημειωθεί ότι για εμάς το ιδανικό σενάριο είναι η ομάδα στην Γ Εθνική Κατηγορία, στην ευθύνη του ΑΣ Ο.Φ.Η. και χωρίς χρέη .

Κύριε πρόεδρε, αναγνωρίζουμε ότι εσείς τουλάχιστον δεν βλάψατε την ομάδα προσδοκώντας προσωπικό όφελος , όμως στην παρούσα κατάσταση η αθόρυβη απόσυρση σας θα βοηθούσε τα μέγιστα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δείτε με κατανόηση όλα τα παραπάνω, η δεδομένη αγάπη που έχετε σε αυτήν την ομάδα μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρώτος εσείς θα θελήσετε να διευκολύνετε τις εξελίξεις , όλοι οι υπόλοιποι είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν. Να σημειωθεί ότι είμαστε στην διάθεσή σας για ό,τι χρειασθείτε και για όσο χρόνο ακόμη θα είστε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής .

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Διαλυνάς Νίκος

Ο Γενικός Γραματέας Σπαθαράκης Νίκος''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News