default-image

Παράσχος: "Είχαμε και τύχη σε κάποια σημεία"

Αθλητισμός
Παράσχος: "Είχαμε και τύχη σε κάποια σημεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πολύ σημαντική» χαρακτήρισε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, τη νίκη της ομάδας του επί της Καλλονής, στη μάχη που δίνουν οι Κρητικοί για την παραμονή στην κατηγορία.

«Πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε αποφασισμένος. Στο πρώτο μέρος, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και η Καλλονή ήταν καλύτερη. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος σκέφτηκα τι μπορούσαμε να αλλάξουμε και κάναμε το σύστημα σε 4-3-3. Γίναμε πολύ καλοί», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Παράσχος επεσήμανε πως «αυτό το τρίποντο που θα μας δώσει ώθηση και ψυχολογία. Όλη την εβδομάδα, παρά την κατήχηση που έπεσε, υπήρχε άγχος. Δεν μπορούσαμε να το παλέψουμε με τίποτα. Αν νικήσουμε και τη Βέροια, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μη μείνουμε στην κατηγορία. Το σχήμα ήταν η αιτία που πήραμε το ματς. Γίναμε πιο πιεστικοί, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που μείναμε πίσω χωρίς λόγο. Είχαμε τέτοιο πανικό και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο».

Και κατέληξε: «Δεν έχουμε τους παίκτες που να ξεσηκώσουν τους άλλους, δεν έχουμε ηγέτες. Αν δεν έρθει γκολ για να ισοφαρίσουμε ή να προηγηθούμε, θα έχουμε προβλήματα. Ένα σχήμα όπως αυτό στο β' ημίχρονο με την Καλλονή, μπορεί να πάει πολύ καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News