Αθλητισμός

Λαμπρόπουλος: Με τέτοιο κόσμο ο ΟΦΗ δεν μπορεί να χαθεί

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio στην για την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα και τα όσα συνέβησαν φέτος. Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ενώ τόνισε ότι ο ΟΦΗ με τέτοιο κόσμο δεν θα χαθεί και πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για το αν είναι εύκολο να μιλάει για όσα συνέβησαν: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορείς να μένεις πίσω».

Για το μέλλον του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ με τέτοιο κόσμο και τέτοια ομάδα δεν μπορεί να χαθεί. Θα ξαναβρεθεί εκεί που ήτανε, είναι θέμα χρόνου. Θα συμβεί σύντομα».

Για το πότε κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τύχη και σωτηρία για την ομάδα: «Το κατάλαβα μετά τον Ιανουάριο, όταν ναυάγησε η περίπτωση των ξένων επενδυτών. Εκεί ανέλαβαν κάποιοι άνθρωποι, με μπροστάρη τον Νίκο Μαχλά, αλλά ήταν μικρό το χρονικό διάστημα για να προλάβουν να διορθώσουν τα πράγματα».

Για το διάστημα που οι παίκτες ήταν απλήρωτοι: «Ποιος πληρωνόταν κανονικά; Τουλάχιστον ένα χρόνο ήταν πίσω οι πληρωμές στον ΟΦΗ. Όταν μείναμε όμως, ξέραμε τα προβλήματα. Τα χρήματα μάλιστα είναι χαμένα από εδώ και πέρα, η ομάδα θα αλλάξει ΑΦΜ, το ίδιο μου είχε συμβεί και με την Κέρκυρα, όταν έγινε Κασσιόπη».

Για το λόγο που έμεινε στον ΟΦΗ: «Πολλά παιδιά μείναμε για τον Νίκο Αναστόπουλο. Είναι δικός μας άνθρωπος, που μας πιστεύει. Παίζαμε για τη χαρά του παιχνιδιού και για τον κόσμο, ξέραμε ότι δεν θα πληρωνόμασταν».

Για το πότε έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα αποχωρήσει: «Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, την Πέμπτη, κάναμε μια κουβέντα, είπαν κάποια παιδιά ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Ακολούθησε ένα μίτινγκ με τους Μαχλά και Αναστόπουλο, είπαμε ότι δεν γίνεται να κατεβαίνουμε εννέα και δέκα παίκτες στην αποστολή. Δεν υπήρχε άλλη λύση, παρόλο που κάποια νέα παιδιά ήθελαν να συνεχίσουμε και ήταν απόλυτα λογικό».

Για τις αντοχές της ομάδας: «Κάποια στιγμή στερέψαμε από δυνάμεις. Δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Στην Κέρκυρα φτάσαμε να παίζουμε με εννέα. Είχαμε και "πόλεμο" από τη διαιτησία. Για όλους έμοιαζε εύκολο θύμα ο ΟΦΗ από κάποια στιγμή και μετά».

Για το ποια ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στον ΟΦΗ: «Η κορυφαία στιγμή ήταν η νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1, όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και δεν ξέραμε μέχρι τις 4 αν θα γίνει ο αγώνας».

Για τον κόσμο: «Υπήρχαν πολύ συγκινητικές στιγμές με τον κόσμο. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν συνεχίζαμε και παίζαμε κάποια παιχνίδια. Θα ερχόταν το τέλος. Είναι πολύ βαρύ για όλους αυτό που συνέβη».

Σχόλια