Αθλητισμός

Ταουσιάνης: Καλούμαστε να κάνουμε το 5χ5

Ο Γιάννης Ταουσιάνης υποστήριξε πως ο Εργοτέλης δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος για την παραμονή του.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου είπε στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Σ' ένα ματς κομβικής σημασίας σκοράραμε στο 90', ενώ είχαμε την δυνατότητα να είχαμε σημειώσει γκολ πολύ νωρίτερα. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι δεχθήκαμε δύο γκολ σε κομβικά σημεία.

Βρήκαμε σθένος να ισορροπήσουμε, να γίνουμε απειλητικοί σ' ένα ματς που δεν είχε τόσες πολλές φάσεις. Βρεθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου να χάνουμε με 2-0 χάρη σε μια αυστηρή απόφαση που μας έφερε σε δύσκολη θέση. Το τελευταίο από μόνο του δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή προσπάθεια, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν τα καταφέρναμε στην τελική προσπάθεια.

Ο Αστέρας σε όλο αυτό το διάστημα βρήκε τους χώρους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο τρανζίσιον παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολύ νωρίτερα. Εύχομαι ο Αστέρας να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ καθώς έχω εργαστεί. Έχουμε 5 δύσκολα ματς στην συνέχεια και καλούμαστε να κάνουμε το 5 στα 5.

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας να το παλέψουμε. Σαν επαγγελματίας σέβομαι και αγαπάω την δουλειά μου. Δεν θα έκανα κάτι αν δεν το πίστευα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας. Θέλει πολλή δύναμη. Στην διάρκεια της σεζόν έχουμε περάσει πολλές παρόμοιες δυσκολίες, αλλά πάντα δηλώναμε παρών. Χρειάζεται πίστη για να τα καταφέρουμε».

Σχόλια