default-image

Νίκη πεντάδας για την Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Νίκη πεντάδας για την Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το γκολ του Κλέιτον στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ξάνθη πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου στα «Πηγάδια» κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των πρώτων πέντε θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ.

Δήμιος για τους Περιστεριώτες ήταν ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος στο 49' πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, το οποίο έφτανε και περίσσευε στους Ακρίτες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας πίσω με τρεις πόντους τον Ατρόμητο, ο οποίος όμως έχει ματς λιγότερο, αυτό με τον ΟΦΗ, το οποίο πάντως θα το πάρει στα χαρτιά με 3-0. Εν ολίγοις, το θρίλερ συνεχίζεται και η μάχη θα κρατήσει μέχρι τέλους.

Πολύ καλύτερη η Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε δίκαια στη νίκη και συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις, την ώρα που η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν έπιασε καλή απόδοση και δε δικαιούνταν κάτι απ' αυτό το παιχνίδι. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα (6/4), ενώ η Ξάνθη παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (5/4).

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (85' Φλίσκας), Κλέιτον, Γούτας, Σολτανί (87' Ρούντι), Καπετάνος (94' Ράνος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Νάστος, Μαρσελίνιο (76' Μπρίτο), Δημούτσος (73' Καράσκο), Ουμπίδες (95' Παπάζογλου), Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News