default-image

Σκουρτόπουλος: «Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του χαρακτήρισε το σημερινό του Ρέθυμνο Aegean ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Σήμερα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας μας. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα παρότι είχαμε πολλά προβλήματα υγείας. Τρία παιδιά δεν μπορούσαν να προπονηθούν, σήμερα δύο έπαιξαν με ένεση. Παρόλα αυτά νομίζω το ομαδικό πνεύμα που κυριάρχησε, η καλή κυκλοφορία της μπάλας μας επέτρεψε να βρούμε ανοικτά σουτ τα οποία και πετύχαμε. Κυρίως τρέξαμε στο ανοικτό γήπεδο. Αυτά ήταν τα καθοριστικά στοιχεία που μας επέτρεψαν να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ξέραμε ότι έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα.

Περίμενα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι ήταν δύσκολο, απλά ένα σημαντικό στοιχείο ήταν πως κρατήσαμε μια μικρή διαφορά, αλλά την κρατήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βγάζοντας το άγχος από τα παιδιά και μεταφέροντάς το στην πλευρά του Απόλλωνα. Νομίζω ότι αυτός ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας που μας βοήθησε να συντηρηθούμε μπροστά στο σκορ και να καταλήξουμε σ' αυτό το σημείο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο Βετούλα γιατί για μία ακόμα χρονιά η ομάδα του παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, κάνει μια πολύ καλή πορεία. Εύχομαι καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Φάνης Κουμπούρας ξεκίνησε αναφερόμενος στο πένθος που φόρεσε η ομάδα του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας, γι' αυτό το πένθος που φοράμε για το παιδί που έφυγε (σ.σ. Βαγγέλη Γιακουμάκη). Ήταν ένα παιδί στην ουσία από την πόλη μας. Όλοι αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Για το παιχνίδι, να πω ότι πάντα νιώθω ωραία που γυρνάω εδώ. Έζησα τρία φανταστικά χρόνια στον Απόλλωνα. Ήταν λίγο δύσκολοι καιροί τότε, αλλά τουλάχιστον βλέπω να ανεβαίνει ο Απόλλωνας κι αυτό με ευχαριστεί πολύ. Ήταν ίσως το καλύτερο μας παιχνίδι. Ακριβώς ότι είχαμε σχεδιάσει βγήκε. Δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον Απόλλωνα να μπει μέσα στο παιχνίδι.

Πήραμε μια διαφορά δέκα πόντων κι έμεινε πάντα αυτή η διαφορά. Μπήκαν τα σουτ σήμερα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και είχαμε ένα εύκολο απόγευμα. Ξέραμε ότι είναι ένα ματς για την εξάδα και θα το ήθελαν πάρα πολύ και οι δύο ομάδες. Στην ουσία είμαστε εμείς οι δύο και η Ρόδος που παλεύει για την έκτη θέση. Περιμέναμε ότι θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Δεν αφήσαμε τον Απόλλωνα να μπει στο παιχνίδι. Επιβάλαμε το ρυθμό μας και ήταν δύσκολο να μας φτάσει. Η έκτη θέση δεν κρίθηκε. Έχουμε πέντε αγωνιστικές ακόμα. Είναι πολλά τα παιχνίδια. Στην Ελλάδα αλλάζουν από μέρα σε μέρα τα πράγματα, αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News