default-image

Τραγικός ο ΠΑΟΚ, ήττα 3-1 στην Κομοτηνή

Ποδόσφαιρο
Τραγικός ο ΠΑΟΚ, ήττα 3-1 στην Κομοτηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα μια φορά τραγικός, ο Πανθρακικός τον νίκησε 3-1 και πήρε τεράστια ανάσα παραμονής

«Μαντάρα» τα έκανε ο ρέφερι Στυλιάρας, με το γκολ των φιλοξενούμενων να είναι οφσάιντ και το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητούμενο. Κόκκινη ο Σκόνδρας στο 83'.

Ο Μανουέλ Ρόκα έκανε «ματ» στο Γιώργο Γεωργιάδη και ο Πανθρακικός πέτυχε θριαμβευτική νίκη!

Μόλις στο 7' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντιγκινί βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή και με ένα άπιαστο σουτ νίκησε τον Ιτάνζ που ελάχιστα μπορούσε να κάνει για ν' αποσοβήσει το 1-0. Ένα τέρμα που αντί να πεισμώσει τον «Δικέφαλο», τον αποδιοργάνωσε… Οι προσπάθειές του ήταν είτε ημιτελείς, είτε ακίνδυνες με τον Πανθρακικό να κρατάει άνετα το προβάδισμα και μόλις στην τρίτη του προσπάθεια να τον «τιμωρεί» εκ νέου! Ο Τζάνης έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 2-0.

Επιστρέφοντας από 'κει στερήθηκε τον Τζάνη (στη θέση του ο Ίγκορ), όχι όμως και την θέλησή του για να διασφαλίσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην μάχη της σωτηρίας. Ο Γεωργιάδης από την μεριά του έριξε νωρίς Τζαβέλλα και Περέιρα με τον τελευταίο να κάνει αισθητή την παρουσία του. Με κεφαλιά πάρε-βάλε τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο (ήταν σε θέση οφσάιντ) που με δυνατό γυριστό σουτ μείωσε για τον ΠΑΟΚ σε 2-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες των "ασπρόμαυρων". Ο ίδιος όμως λίγα λεπτά αργότερα τις εξανέμισε. Ανέτρεψε τον Ηλιάδη στην μεγάλη περιοχή και ο Ιγκόρ από την άσπρη βούλα δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-1 χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στον Πανθρακικό!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χοσέ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90+1 Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζανής (46' λ.τρ. Ίγκορ)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News