default-image

Διπλό στην Πάτρα και πάει για εξάδα το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Διπλό στην Πάτρα και πάει για εξάδα το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Πάτρα δοκιμάζεται το Ρέθυμνο Aegean, το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα στις 5 μ.μ. τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα προέρχεται από μία μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη επί του Πανελευσινιακού και θέλει να συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά με στόχο να τερματίσει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου. Και ο Απόλλων, όμως, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το ματς αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει αυτή ανάμεσα στον Κολοσσό και την ΑΕΚ. Οι Ροδίτες ενισχυμένοι με την επάνοδο του Άγγελου Τσάμη, μετά τον Άρη θέλει να νικήσει και την Ένωση, με την οποία θα κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο Άρης χωρίς τον Κώστα Χαρίση υποδέχεται τον Πανιώνιο που είναι με το ενάμιση πόδι στην Α2, ενώ ο ισόβαθμός του στην τρίτη θέση ΠΑΟΚ, δοκιμάζεται στην Ελευσίνα από την τοπική ομάδα για την οποία οι δύο βαθμοί αποτελούν αναγκαιότητα, καθώς είναι στο -2 από τη σωτηρία.

Νίκη-ανάσα ψάχνει η Νέα Κηφισιά, που θα έχει ξανά στις τάξεις της τον Νίκο Λιακόπουλο, στο «Ζηρίνειο» απέναντι στα Τρίκαλα, για να μην μπλέξει ακόμη περισσότερο σε σενάρια υποβιβασμού.

Τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός με… φόρα από την τεράστια νίκη του απέναντι στη Ρεάλ υποδέχεται τον «άνετο» Κόροιβο, ενώ ο Ολυμπιακός και πάλι δίχως τον Σπανούλη φιλοξενεί τον επίσης ασφαλή ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική

Σάββατο 21/3

17:00 Άρης-Πανιώνιος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Απόλλων Πατρών-Ρέθυμνο (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Νέα Κηφισιά-Τρίκαλα (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ (Novasports 1)

Δευτέρα 23/3

17:00 Παναθηναϊκός-Κόροιβος (Novasports 2)

18:00 Ολυμπιακός-ΚΑΟΔ (OTE Sport 3)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News