Αθλητισμός

Μένουν οι υπογραφές για Αναστασίου και Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου.

Με το… στυλό στο χέρι φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αναστασίου, περιμένοντας να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές να δεσμεύονται πλέον έως το τέλος της σεζόν 2017-18.

Ουσιαστικά ο 42χρονος τεχνικός και ο σύλλογος τα έχουν βρει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν υπήρξε οριστική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα. Σύντομα, θα γίνει η τελική συζήτηση και πρόκειται για καθαρά τυπικό θέμα.

Πιθανόν οι τζίφρες να πέσουν εντός της επόμενης εβδομάδας, καθώς υπάρχει διακοπή στα πρωταθλήματα λόγω των Εθνικών ομάδων. Ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει το πλάνο που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2013. Κάποια αλλαγή στους βασικούς του συνεργάτες δεν αναμένεται να γίνει, συνεχίζοντας με τον Στιβ Ρούτερ και τον γυμναστή Γιόσεφ Φος.

Παράλληλα οι «πράσινοι» θα ανεβάσουν στροφές για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με τη «Live Sport» στρέφοντας την προσοχή τους στο συγκεκριμένο θέμα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι μετά το παιχνίδι με τη Βέροια (22/3, 19:30), το επόμενο ματς είναι με τον Αστέρα σε δύο εβδομάδες (4/4, 19:30). Θα τρέξουν υποθέσεις και θα προσπαθήσουν να κλείσουν μέτωπα σε διάφορα επίπεδα.

Σχόλια