Αθλητισμός

Ανακούφιση για τις δόσεις στον ΠΑΟΚ

Ανακουφισμένοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το ψήφισμα του νόμου που περιλαμβάνει τις 100 δόσεις για την εξόφληση των οφειλών.

Το μεγάλη βήμα που περίμεναν στον ΠΑΟΚ από την πλευρά της κυβέρνησης να γίνει αναφορικά με το ζήτημα των οφειλών έγινε. Το βράδυ της Παρασκευής (20/3) ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αφορά την επανεκκίνηση της οικονομίας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μέτρο της καταβολής σε 100 δόσεις των χρεών από οφειλέτες στο Δημόσιο.

Έτσι, οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν πλέον να μελετήσουν προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και τις… υποσημειώσεις στο κείμενο ώστε να επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία τους για την λύση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά λοιπόν, τα χρέη μπορούν να τακτοποιηθούν με την καταβολή του αρχικού κεφαλαίου, που για τον ΠΑΟΚ φτάνει τα 10,4 εκατ. ευρώ, καθώς σε αυτή την περίπτωση διαγράφονται προσαυξήσεις και πρόστιμα. Οπότε ο «Δικέφαλος» είναι πλέον πολύ κοντά στο να απαλλαγεί από έναν… βραχνά που τον ταλαιπωρεί επί σειρά ετών.

Σχόλια