default-image

Φαγιέ: Κάθε παιχνίδι τελικός

Μπάσκετ
Φαγιέ: Κάθε παιχνίδι τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ντέρμπι της Πάτρας το Σάββατο (17:00) μίλησε ο Μουχάμαντ Φαγιέ του ΑΓΟΡ, χαρακτηρίζοντας το κρίσιμο στην προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει όσο πιο ψηλά.

 «Το ματς με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα καθορίσει εν πολλοίς την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο φυσικά. Έχουμε πει ότι απομένουν 6 παιχνίδια και το καθένα από αυτά είναι «τελικός». Η 6η θέση είναι ένας από τους στόχους μας αλλά όχι και το «ταβάνι». Αν ανταποκριθούμε στα ματς που έχουμε πει δεν ξέρεις που μπορεί να τερματίσουμε. Πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ξεκινώντας την πορεία μας από τον αγώνα στην Πάτρα.

Όπως και στα προηγούμενα ματς, έτσι και σε αυτό, πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του θα παίξει η άμυνα. Κάθε φορά που είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα παίρνουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εκεί πιστεύω ότι θα κριθεί το παιχνίδι, μιας και η Πάτρα διαθέτει πολύ καλούς και ικανούς σκόρερ, τους οποίους θα πρέπει να τους σταματήσουμε».

Τέλος, εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, επισημαίνοντας: Είχαμε χάσει για λίγο την αγωνιστική μας αυτοπεποίθηση την περίοδο που είχαμε τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Όμως, ευτυχώς για την ομάδα μας ξαναβρήκαμε τα «πατήματα» μας μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούμε να επαναλάβουμε τα αποτελέσματα του α' γύρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News