Αθλητισμός

Βγαίνει η απόφαση του ΣΤΕ για την «Αγιά Σοφιά»

Στο τέλος της φαίνεται πως πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ. Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (ΑΕΚ, Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, πολίτες), αναφέρεται ότι μέχρι και το Πάσχα (12 Απριλίου) θα έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» επισημαίνει: «Μέχρι το Πάσχα η ετυμηγορία του ΣτΕ για την "Αγια-Σοφιά"! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", η Ολομέλεια του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου προτίθεται να τρέξει τάχιστα τις διαδικασίες έκδοσης απόφασης μετά την πρόσφατη εκδίκαση των προσφυγών (σ.σ.: χθες ολοκληρώθηκε η υποβολή των σχετικών υπομνημάτων όλων των πλευρών), τόσο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας όσο και των "17 πολιτών", κατά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πηγές αναφέρουν ότι το σώμα των δικαστών αναμένεται να διασκεφτεί το αργότερο μέχρι τέλος του τρέχοντος μήνα, κάτι που σημαίνει ότι αμέσως μετά θα γίνει γνωστό -έστω και ανεπίσημα- το αποτέλεσμα. Νομικοί κύκλοι διατείνονταν πως η επίσπευση των διαδικασιών σχετίζεται με την αποχώρηση του προέδρου του ΣτΕ Σ. Ρίζου τον προσεχή Ιούνιο (αναλαμβάνει πόστο στην Προεδρία της Δημοκρατίας), καθότι δεν επιθυμεί να αφήσει κανένα ανοιχτό μέτωπο πίσω του»

Σχόλια