Αθλητισμός

Γουίλμπεκιν: Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ

Ο Αμερικανός Σκότι Γουίλμπεκιν θα κάνει το Σάββατο ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ και ανυπομονεί. Εμφανίζεται σίγουρος για την επιλογή του και αποφασισμένος να πετύχει.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ. Νιώθω ότι μού παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου η οποία έχει στον πάγκο της έναν εξαιρετικό και έμπειρο προπονητή ενώ το ρόστερ της απαρτίζεται από ποιοτικούς παίκτες», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Οι πρώτες του εντυπώσεις για την ομάδα και την… Ελλάδα είναι οι καλύτερες. «Κατά τη γνώμη μου, η ομάδα είναι καλή και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο στο Πρωτάθλημα. Προς το παρόν δεν έχω δει όλες τις ομάδες, αλλά είμαι βέβαιος για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου. Μου αρέσει η Ελλάδα. Σίγουρα, δεν βρίσκομαι εδώ πολύ καιρό, αφού ήρθα πριν από λίγες μέρες, αλλά από όσα έχω δει μέχρι στιγμής, η Ελλάδα είναι μία ωραία χώρα για να ζεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όλοι οι Αμερικανοί ξέρουμε για το πόσο όμορφο μέρος είναι η Ελλάδα».

Στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά πήρε μια πρώτη γεύση από τον κόσμο της ΑΕΚ. «Πραγματικά, οι οπαδοί μας είναι 'τρελοί'. Πρώτη φορά στην ζωή μου έρχομαι σε έναν αγώνα με τόσο καλή ατμόσφαιρα, που μοιάζει αρκετά με τα παιχνίδια ποδοσφαίρου, που παρακολουθώ στην τηλεόραση. Οι οπαδοί ήταν ντυμένοι στα κίτρινα και δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα. Αλλά και η ομάδα είναι δυνατή και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους καλούς σουτέρ που διαθέτει».

Τέλος, σχετικά με το βαθμό ετοιμότητάς του: «Εννοείται πως είμαι έτοιμος να παίξω. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα, θα προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου, και το Σάββατο θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ».

Σχόλια