default-image

Να αυξήσει τη διαφορά με νέα νίκη θέλει η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Να αυξήσει τη διαφορά με νέα νίκη θέλει η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να εκμεταλλευτεί ακόμη μια ευκαιρία που της δίνεται και να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά της από τις ομάδας που την ακολουθούν, θέλει σήμερα (18.00) η ΑΕΚ, απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Ο στόχος για την Ένωση στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είναι να μπει στα play off με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά.

Και λίγη ώρα μετά την απολογία ενώπιον της ΕΠΟ για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό (υπόθεση που την... απειλεί με αφαίρεση τριών βαθμών), οι "κιτρινόμαυροι" έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν κι άλλο την ψαλίδα, καθώς με την κατάκτηση των τριών βαθμών στα Ψαχνά θα εκμεταλλευτούν τη γκέλα της Παναχαϊκής και το ρεπό του Απόλλωνα. Μάλιστα, στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα για... δημιουργική ξεκούραση, καθώς την Κυριακή που η ΑΕΚ θα πάρει χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Πανηλειακό, οι άλλοι δύο της πρώτης τριάδας θα κοντραριστούν στη Ριζούπολη, δημιουργώντας την προοπτική στην Ένωση να κερδίσει κι άλλη απόσταση.

Φυσικά, πλην του βαθμολογικού κινήτρου, υπάρχει πάντα και ο στόχος που σχετίζεται με το γόητρο και τον έθεσε ο Τραϊανός Δέλλας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους την διατήρηση του αήττητου μέχρι τέλους, καθώς και τις καλύτερες επιδώσεις σε άμυνα και επίθεση στην κατηγορία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News