Αθλητισμός

Πετράκης: «Αφιερωμένη στον Βαγγέλη…»

Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΣ επί του Πλατανιά ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος άλλωστε κατάγεται από το Πέραμα Ρεθύμνου.

«Τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως επίσης και στην οικογένειά του, αλλά δεν φτάνουν μόνο οι αφιερώσεις. Το πιο σημαντικό είναι απ' αυτό να υπάρξει μέριμνα, ούτως ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα την επόμενη μέρα στη χώρα μας. Όλοι όσοι είναι γονείς, να μπουν στη θέση της οικογένειας και τότε θα καταλάβουν» είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης.

Παράλληλα, για την αντίληψη που έχει δημιουργηθεί για την κρητική λεβεντιά, ο Πετράκης, ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας:

«Ανοίγετε μεγάλο θέμα που είναι δύσκολο να το συζητήσουμε εδώ. Είμαι υπερήφανος που είμαι Κρητικός. Όλες οι κοινωνίες έχουν πράγματα να δείξουν, το ίδιο και η Κρήτη, αλλά υπάρχουν και οι κακές πλευρές δυστυχώς. Είναι στην ευθύνη των Κρητικών να μην αναδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές».

Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι και για τη νίκη επί του Πλατανιά ο προπονητής του ΠΑΣ τόνισε: «Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν την κακή ή την καλή εικόνα. Υποτιμήσαμε το παιχνίδι, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και κυρίως δεν μπήκαμε με ετοιμότητα.

Το πιο σπουδαίο για μας ήταν η προσπάθεια του δεύτερου μέρους και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παίζαμε με μια ομάδα με καλή ποιότητα, που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησαν πολύ. Στο πρώτο δεν ήμασταν στο γήπεδο, στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα μας, προσπαθήσαμε περισσότερο, πετύχαμε γκολ και είχαμε 1-2 προϋποθέσεις και για δεύτερο.

Από τους αντιπάλους χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία στο τέλος, που αν έμπαινε γκολ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τελείωσε το ματς, ακολουθεί σύντομα το επόμενο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην κατεύθυνση του πως θα κερδίσουμε.

Για τη μάχη των πλέι οφ επεσήμανε: «Δεν παίζουμε μόνοι, παίζουν κι άλλοι, αλλά εμείς μόνο τη δική μας ομάδα μπορούμε να επηρεάσουμε, όχι τους άλλους. Στο επόμενο ματς θέλω να έχουμε καλό αποτέλεσμα και στο τέλος θα δούμε».

Για τον τραυματισμό του Μιχαήλ, δήλωσε: «Ο Αλέξης έχει ένα αιμάτωμα στο μάτι, αύριο θα εκτιμήσουμε την κατάσταση, έχει να κάνει με το αν θα βλέπει καλά ή όχι».

Σχόλια