default-image

Έχασε τον τελικό στα πέναλτι το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Έχασε τον τελικό στα πέναλτι το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου καθώς γνώρισε την ήττα στα πέναλτι με 4-3 από το 1ο  ΕΠΑΛ Τρίπολης και αποκλείστηκε από τον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου λυκείων.

Παρότι οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και στην παράταση, το 0-0 παρέμεινε με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στα πέναλτι. Εκεί η ομάδα της Τρίπολης αποδείχτηκε πιο τυχερή φτάνοντας στη νίκη.

Πλέον το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί αύριο στις 9΅30π.μ. στη Σκάλα Λακωνίας, όπου και φιλοξενείται το φάιναλ φορ.

Στην διαδικασία των πέναλτι, οι δύο τερματοφύλακες, Καρτσακλείδης και Σαβουϊδάκης απέκρουσαν από ένα πέναλτι όμως ο Λυδάκης στο 5ο και τελευταίο πέναλτι για το Ηράκλειο αστόχησε. Εύστοχα εκτέλεσαν τα πέναλτι για το Ηράκλειο οι Μεταξάκης, Μανουσάκης και Βλασάι ενώ το πέναλτι του Παπουτσάκη απέκρουσε ο Καρτσακλείδης.

1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης : Καρτσακλείδης, Μαντίκος, Παππαγγελής, Μπαλάσης, Φατούρος, Ζαρμπαλάς (46? Νίκιας), Ασημακόπουλος (36? Γεωργόπουλος), Μίκιας, Κουρτέσης, Λάλας, Παπαπγγελής.

7ο  ΓΕΛ Ηρακλείου: Σαβουϊδάκης, Βασιλάκης, Κόκκινος, Παπουτσάκης, Βλασάϊ, Τσακάνι, Μεταξάκης, Μέμος (63? Γκίνης), Μανουσάκης, Σεραφειμίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News