default-image

Γκατούζο: «Ήξερα τι θα έβρισκα στον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Γκατούζο: «Ήξερα τι θα έβρισκα στον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

εν φαίνεται να μετάνιωσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την θητεία του στον πάγκο του κρητικού συλλόγου και δήλωσε ότι γνώριζε τις δυσκολίες που θα έβρισκε μπροστά του, ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να πει το «ναι» στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ιταλός τεχνικός, που αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μίλησε στην εκπομπή «A tu per tu» αρχικά για την επιλογή του να πάει στον ΟΦΗ. «Γιατί πήγα προπονητής στον ΟΦΗ; Ηξερα τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις», και συμπλήρωσε:

«Ηξερα ότι ο ΟΦΗ δεν διέρχεται μία καλή στιγμή από οικονομικής άποψης, αλλά δεν τα ήξερα όλα από πρώτο χέρι, όλα, όμως, είναι εμπειρίες και κράτησα τα καλά από τον ΟΦΗ»,

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο όνειρό του να αναλάβει κάποια στιγμή τις τύχες της Μίλαν. «Ο στόχος μου είναι ο πάγκος της Μίλαν, όμως πρώτα πρέπει να συλλέξω εμπειρίες. Τώρα είμαι έτοιμος να επιστρέψω στους πάγκους και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη επιλογή», υπογράμμισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News