default-image

Κλοπ: "Είναι αγώνας πρόκληση"

Αθλητισμός
Κλοπ: "Είναι αγώνας πρόκληση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμηλά την μπάλα ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στην Γιουβέντους (2-1) κράτησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, στάθηκε στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του κόντρα στους Ιταλούς. Παράλληλα, τόνισε πως τόσο οι παίκτες του όσο και οι οπαδοί που θα γεμίσουν το «Signal Iduna Park» θα πρέπει να σταθούν αποκλειστικά στο ματς και να μην μείνουν στις μνήμες του 1997.

Τέλος, δήλωσε πως αν η Γιουβέντους επιλέξει το σκληρό παιχνίδι, περιμένει την επέμβαση του διαιτητή, ενώ ως σημείο κλειδί για να έρθει η πρόκριση στους «8» χαρακτήρισε την διατήρηση του «μηδέν».

Αναλυτικά: «Είναι πραγματικά μια πρόκληση να αποκλείσεις μια ιταλική ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για όλα, αλλά και παράλληλα ήρεμοι. Η Γιουβέντους δεν είναι ανίκητη, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη με αυτά που έγιναν δύο εβδομάδες πριν. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα», είπε αρχικά.

Για το σκληρό παιχνίδι που μπορεί να προτιμήσει η Γιουβέντους: «Είναι σκληρή ομάδα η Γιουβέντους; Με εξαίρεση ένα μαρκάρισμα στο πρώτο ματς στον Πίστσεκ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Είναι ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και σίγουρα μπορεί να αποδειχτούν και αρκετά σκληρή, όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και ο διαιτητής».

Για τα πλάνα του: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένα σχέδια για αύριο. Πολλοί θυμούνται τον Μάιο του 1997 (όταν η Ντόρτμουντ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Γιουβέντους), ήταν μια όμορφη στιγμή, όμως αύριο δεν θα μας χρησιμεύσει. Πρέπει να έχουμε αρμονία σαν ομάδα, καθώς ξέρουμε πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν. Δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News