default-image

Με αρκετά προβλήματα για το καλύτερο στην Τούμπα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Με αρκετά προβλήματα για το καλύτερο στην Τούμπα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα (17:15) ο Εργοτέλης στο πλαίσιο της εξ΄ αναβολής 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από τη μία οι αρκετές απουσίες των κιτρινόμαυρων από την άλλη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των αντιπάλων αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα εξακολουθούν να κάνουν οι εδώ και καιρό τραυματίες Γιοβάνοβιτς, Γιοσούφ και Μπουρσέλης, ο Σαράνοφ ακολουθεί θεραπεία ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι τιμωρημένοι Λυκογιάννης, Καζναφέρης.

Στα ευχάριστα τουλάχιστον η επιστροφή των Καλέ και Τζανακάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και στέρησαν τη συμμετοχή τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους.

Όπως και να έχει ο Εργοτέλης συνεχίζει τη μάχη στην προσπάθεια του να ανανεώσει την παραμονή του στην κατηγορία κάτι που σημαίνει ότι επιβάλλεται σε κάθε αναμέτρηση να διεκδικεί το αποτέλεσμα ανεξαρτήτως αντιπάλου. Και ο ΠΑΟΚ είναι ένας αντίπαλος με δυναμική, έστω και αν το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει αγωνιστική καμπή. Η αλλαγή ωστόσο στην τεχνική ηγεσία πιθανώς να λειτουργήσει ενθαρρυντικά…

Τη 19μελή αποστολή του Εργοτέλη αποτελούν οι: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Λουβιόν, Φίντελεφ, Γκορκς, Τζανακάκης, Ρέντζας, Μπόε Καν, Ουλά, Καλέ, Γκέντσογλου, Χαντί, Μπρούνο, Κοζορώνης, Σολάρι, Ολαϊτάν, Τζίλας.

Μετά το σημερινό αγώνα η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο ξεκινώντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (17:15) με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News