default-image

Σε απολογία για τα «ύποπτα» Καλλονή και Βέροια

Ποδόσφαιρο
Σε απολογία για τα «ύποπτα» Καλλονή και Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague κλήθηκαν να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη (19/3) οι ΠΑΕ Καλλονή και Βέροια εξαιτίας της πειθαρχικής δίωξης που τους είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα φερόμενα ως «ύποπτα» ματς που έδωσαν. Κόντρα στον Πανθραικό η Καλλονή και κόντρα στην Κέρκυρα η Βέροια.

Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε βάσει της έκθεσης της UEFA και της Sportradar που χαρακτήρισαν ύποπτα τα εν λόγω παιχνίδια, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι καμία ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί βάσει τέτοιων εκθέσεων.

Η ανακοίνωση:

«Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 19-03-2015 και ώρα 13.00 τις παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 13/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 19-3-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Β) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 13/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 19-3-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News