Αθλητισμός

"Να τελειώσει το μαρτύριο των πρώην συμπαικτών μου"!

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έφυγε με μεγάλο παράπονο πριν λίγους μήνες από τον ΟΦΗ. Πλέον είναι έτοιμος να πανηγυρίσει με τον Κισσαμικό την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Football League!

Μιλώντας χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην «ΚΡΗΤΗ TV» και τον Γιώργο Μιμίκο, σαφώς πιο ψύχραιμος, δε δίστασε να πει την άποψή του: «Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρέπει να τελειώνει το μαρτύριο για τους πρώην συμπαίκτες μου! Να μην πηγαίνουν σε κάθε ματς 13 και 14 παίκτες! Να πέσει η ομάδα στη Γ' Εθνική και να κάνει μια νέα αρχή»! Ο έμπειρος παίκτης δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Εργοτέλη (έπαιξε και εκεί) να καταφέρει στο τέλος να σωθεί, ενώ πρόσθεσε πως στον Πλατανιά τα πράγματα είναι καλύτερα «γιατί φαίνεται να υπάρχει περισσότερη υγεία»!

"Να είναι με τη μητέρα του ο Δημήτρης"

Ο "Φράγκι", όπως τον ξέρει η "ποδοσφαιρική πιάτσα", έχει περάσει όμως πολλές δοκιμασίες και στη ζωή του. Έχασε νωρίς τη μητέρα του, όπως πρόωρα την είχε χάσει και ο Δημήτρης Σκουλούδης. Ήταν από αυτούς που μπορούσαν να καταλάβουν με τι πόνο ζούσε τα τελευταία χρόνια ο παλιός του συμπαίκτης στον Εργοτέλη... «Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς ο Δημήτρης, πόνεσα όταν το έμαθα. Πιστεύω όμως πως η μοίρα κάθε ανθρώπου είναι γραμμένη! Ελπίζω να είναι τώρα μαζί με τη μητέρα του, ξανά», ήταν τα λόγια του...

Σχόλια