default-image

Με πολλές απουσίες στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Με πολλές απουσίες στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξ' αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κρύβει υπέρ το δέον δύσκολο έργο για τον Εργοτέλη, ο οποίος φιλοξενείται αύριο στις 5.15 το απόγευμα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η αποστολή, έτσι, των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι καθόλου απλή, αφού θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα, που παραμένει αρκετά δυνατή, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, ωστόσο, θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, που θα βοηθήσει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Το συγκρότημα, εξάλλου, του Γιάννη Ταουσιάνη βρίσκεται σε δεινή θέση στη γενική κατάταξη, «μάχεται» για την παραμονή και πλέον καλείται να «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το «όνομα» του αντιπάλου.

Αυτό, έτσι, θα προσπαθήσει να κάνει και στη συμπρωτεύουσα παρόλο που απαιτείται τεράστια προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Τα προβλήματα, συν τοις άλλοις, είναι πάρα πολλά για τους Κρητικούς, στοιχείο που αυτομάτως αυξάνει και το βαθμό δυσκολίας του ματς.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλη και Γιουσούφ, που σήμερα γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ ο Σαράνοφ συνέχισε τη θεραπεία του. Από' κει και πέρα, οι Λυκογιάννης και Καζναφέρης δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ταουσιάνη, μιας και είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Δερμιτζάκη, Πίτσο, Λεονάρντο, Λουβιόν, Φίντελεφ, Γκορκς, Τζανακάκη, Ρέντζα, Μπόε - Καν, Χουλά, Καλέ, Γκέντσογλου, Χαντί, Μπρούνο, Κοζορώνη, Σολάρι, Ολαϊτάν και Τζίλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News