default-image

Μήνυση σε Κασάμι και Περέιρα από φίλο της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Μήνυση σε Κασάμι και Περέιρα από φίλο της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας φίλος της ΑΕΚ, που παρακολούθησε μαζί με τον ανήλικο παιδί του από τη Θύρα 29 του ΟΑΚΑ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Βίτορ Περέιρα, αλλά και του Παϊτίμ Κασάμι, αφού νιώθει ότι προσβλήθηκε από τις χειρονομίες τον δύο ανδρών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο aek-live.gr ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Χ.Γ.: "Ναι ναι ναι ήμουν και εγώ ένας από τους 70.000 που πήγαμε στο ΟΑΚΑ μαζί με τα παιδιά μου να δω τον αγώνα. Ήμουνα στη θύρα 29 εκεί όπου ήρθε ο Περέιρα και με την χειρονομία του (απαράδεκτος ως προπονητής) μας είπε σας γαμ… Το είδε όλη η Ελλάδα, Εγώ προσβλήθηκα όπως και τα παιδιά μου.

Για αυτό το λόγο καταθέτω μήνυση προς τον ίδιο και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν μπορεί ένας να προσβάλει τόσα άτομα με τέτοιο χυδαίο τρόπο.

Όποιος θέλει και ήταν παρών στη θύρα 29 που ήρθε και έκανε την χειρονομία μπορεί να μας στηρίξει και να είναι μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινάμε".

Ο ίδιος προσθέτει και στην Ώρα για σπορ, όπου αναφέρεται ότι θα μηνύσει και τον Παϊτίμ Κασάμι: "Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είμαι φίλος και με τους Συνδεσμίτες του ΟΣΦΠ στην πόλη μου και με ξέρουν όλοι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News