default-image

Να ονομαστεί το βραβείο για τον πρώτο σκόρερ "Δημήτρης Σκουλούδης"!

Ποδόσφαιρο
Να ονομαστεί το βραβείο για τον πρώτο σκόρερ "Δημήτρης Σκουλούδης"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό που θα γράψω σήμερα δεν είναι μόνο δική μου άποψη. Είναι μια πρόταση από ολόκληρο το αθλητικό τμήμα της "Ν.Κ.". Το όνομα Δημήτρης Σκουλούδης δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Και επειδή ήταν σε... μόνιμη σύνδεση με τα δίχτυα θα θέλαμε να προτείνουμε στην ΕΠΣΗ να δοθεί το ονοματεπώνυμό του στο βραβείο για τον πρώτο σκόρερ. Όλοι θα συμφωνούσαν και δυο μέρες τώρα καταλαβαίνουμε πόσο αγαπητός ήταν σε συμπαίκτες και αντίπαλους.

Θα κλείσουμε με όσα γράφαμε σε αυτή εδώ τη στήλη τον Δεκέμβρη του 2011, όταν λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του αυτός σκόραρε και της αφιέρωνε το γκολ. Καλό ταξίδι παικταρά...

"Την περασμένη Δευτέρα. είχαμε όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη λαμπρή τελετή για τα βραβεία του ΠΣΑΤ. Ξεχωριστή βραδιά με πολλή λάμψη όπου οι αθλητικοί συντάκτες μέσω ψηφοφορίας ανέδειξαν τους πρωταγωνιστές του ελληνικού αθλητισμού μέσα στο 2011. Αν αυτή η εκδήλωση γινόταν απόψε τότε ανάμεσα στους βραβευθέντες έπρεπε να υπήρχε άλλος ένας εκπρόσωπος-πλην Γκέραρντ-του κρητικού ποδοσφαίρου: Ο Δημήτρης Σκουλούδης. Ο ποδοσφαιριστής του Γιούχτα περνάει δύσκολες ημέρες και ώρες. Την περασμένη Δευτέρα έχασε σε τροχαίο δυστύχημα την αγαπημένη του μητέρα. Ωστόσο βρήκε τη δύναμη, είχε τη ψυχή και το θάρρος λίγα εικοσιτετράωρα μετά από το τραγικό συμβάν να... συνεχίσει τη ζωή του, κάνοντας αυτό που αγαπούσε πάντα: Να παίξει ποδόσφαιρο και να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Ο Δημήτρης υπήρξε και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, αφού αγωνίστηκε στον Εργοτέλη. Πλέον είναι ουσιαστικά ερασιτέχνης. Κανείς δε θα τον υποχρέωνε να βρεθεί χθες στις Αρχάνες, ούτε καν σαν φίλαθλος στην κερκίδα για το ντέρμπι με την Επισκοπή. Ήξερε όμως πως σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του και ο προπονητής του ο Μηνάς Πίτσος, τον είχαν μεγάλη ανάγκη! Αυτοί του συμπαραστάθηκαν και του στάθηκαν σαν δεύτερη οικογένεια μετά τον χαμό της μητέρας του και αυτός είχε μπροστά του τον τρόπο που θα τους το ανταπέδιδε! Μετά τη λύπη-από το δικό του πένθος-τους πρόσφερε μια μεγάλη χαρά.

Αλλά επειδή το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός-κατά την ταπεινή μου άποψη- είναι το δεύτερο ομορφότερο πράγμα στη ζωή μας, μετά την οικογένεια, η χαρά της νίκης ήταν ασήμαντη μπροστά στο θαυμασμό όλων για την κίνηση αυτή του Σκουλούδη. Ένα ξεχωριστό βραβείο είναι δικό σου Δημήτρη. Είσαι και εσύ μέσα στα πρόσωπα της χρονιάς για το 2011 στον αθλητισμό και ας μας επιτρέψουν οι υπόλοιποι, είσαι το σημείο αναφοράς! Και μετά τα γκολ, πρέπει να αφιερώσεις και αυτό το βραβείο-το οποίο πήρες στη συνείδηση των κρητικών φιλάθλων και μακριά από τα πολλά φώτα δημοσιότητας-δείχνοντας στον ουρανό"...

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΜΙΚΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News