default-image

Υποδέχτηκαν τους Κυπελλούχους του βόλεϊ

Σπορ
Υποδέχτηκαν τους Κυπελλούχους του βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κυπελλούχος ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ γνώρισε την αποθέωση που της αρμόζει κατά την επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 14.30 η αποστολή αφίχθη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και εκεί την περίμεναν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φωνάζοντας "Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" και ζητώντας από τους παίκτες και τον Γιάννη Καλμαζίδη να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πλησίασαν τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γιώργο Ανδρέου, και του ζήτησαν συγγνώμη για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν στήριζαν όσο θα έπρεπε την ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δακρυσμένος τους είπε "σας ευχαριστώ όλους, δεν πειράζει, σας περιμένουμε από εδώ και πέρα στο γήπεδα" και στη συνέχεια αποθεώθηκε με το γνωστό σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος".

 Υβριστικά για τους ποδοσφαιριστές

Η κακή πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν ξεχάστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Αφού, λοιπόν, φώναξαν "Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" για την ομάδα βόλεϊ, ακολούθησε το σύνθημα "στα ...  τους γράφουμε τους ποδοσφαιριστές", εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο.

Ραντεβού στο Παλατάκι

Τώρα ακολουθεί ξεκούραση, αφού η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ προέρχεται από ταξίδι και είναι προγραμματισμένο να βρεθεί το απόγευμα στο Παλατάκι για να αποθεωθεί από τον κόσμο πριν την έναρξη του μπασκετικού αγώνα μεταξύ του Δικεφάλου και του Ολυμπιακού.

Στο "Παλατάκι" το απόγευμα, εκτός από την ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ, θα βρεθούν και οι γιοι του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος και Γιώργος. Οι δυο τους ενημέρωσαν σχετικά την ασπρόμαυρη ΚΑΕ για το ότι θα παρακολουθήσουν το ματς του "Δικεφάλου" με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News