default-image

Ζήτησε συγνώμη ο Ιμπραϊμοβιτς

Ποδόσφαιρο
Ζήτησε συγνώμη ο Ιμπραϊμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να  διευκρινίσει  τον … στόχο του ξεσπάσματος του λίγο μετά το τέλος της κυριακάτικης ήττας της Παρί Σεν Ζερμέν στο Μπορντό φρόντισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς  αρκετές ώρες αργότερα μετά την αίσθηση που προκάλεσε η αντίδραση του.

Ο Σουηδός σούπερ -σταρ των Παριζιάνων ούτε λίγο ούτε πολύ στο δρόμο προς τα αποδυτήρια του «Σαμπάν Ντελμάς»  μετά το 3-2 από τους «Γιρονδίνους αποκάλεσε σκατοχώρα της Γαλλία και υποστήριξε ότι δεν της αξίζει  μία ομάδα σαν την Παρί.

Οι βολές του έγιναν δεκτές όπως ήταν φυσικό με  κάτι παραπάνω από  ενόχληση από πολλούς Γάλλους και ο Ιμπραΐμοβιτς , πιθανότατα έπειτα και από συμβουλές του ίδιου του σωματείου του, προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις μέσω της επίσημης σελίδας της Παρί στο διαδίκτυο και ζήτησε συγνώμη από εκείνους που προσβλήθηκαν από τα λόγια του.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα λόγια μου απόψε δεν είναι στόχο την Γαλλία ή τον λαό της. Μιλούσα καθαρά αναφορικά με το ποδόσφαιρο. Χάσαμε τον αγώνα. Το δέχομαι αυτό αλλά δεν μπορώ να δεχθώ το ότι ο διαιτητής δεν τηρεί τους κανονισμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά αι με έχει κουράσει αυτό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη  αν κάποιος προσβλήθηκε ή ερμήνευσε λανθασμένο τα λόγια μου» ήταν το μήνυμα που απέστειλε ο  μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News