default-image

Δεν κατάφερε τη νίκη ο ΝΟΡεθύμνου στην Α1 πόλο γυναικών

Αθλητισμός
Δεν κατάφερε τη νίκη ο ΝΟΡεθύμνου στην Α1 πόλο γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλεψε για τη νίκη που θα του εξασφάλιζε τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 12-10 από τον Τρίτων στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής κι έτσι παρέμεινε στην 5η θέση.

Ελαφρύ προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης είχε η ομάδα του Αμαρουσίου, προηγούμενη σταθερά (8-6 στο τέλος του πρώτου μισού). Παρά την προσπάθεια των κοριτσιών του ΝΟ Ρεθύμνου, που είχε σε εκπληκτική μέρα την Τόνια Σολανάκη, η οποία πέτυχε 7 γκολ, οι γηπεδούχες έφτασαν σε μία σημαντική νίκη.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, στο 2:47 της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Τρίτωνα Αμαρουσίου, Κωνσταντίνος Βλαντής για έντονη διαμαρτυρία.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-5, 2-3, 2-1.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ(Θανάσης Τούρος): Γούλα, Τουλουμτζίδου 2, Κουζούνα, Ζερβακάκη 2, Αποστόλου, Κουρούτσαλη 2, Στρατιδάκη 3, Πετάση, Γκριτσένκο 2, Στρείδη 1, Λάζαρη, Λίβα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ      (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Μάστορη, Φαρμάκη Μ. 2, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 1, Γαγάνη, Μυριοκεφαλιτάκη, Καραλόγου,  Λυμπιτάκη, Πατσαχάκη, Σολανάκη 7

Τα άλλα ματς: Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 7-7, ΝΟΒΑ-Γλυφάδα 4-23, Εθνικός-Ηρακλής 16-5

Η επόμενη (21/3): Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου, Ηρακλής - ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Ρεθύμνου- ΝΟΒΑ, ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News