default-image

"Μαρτύριο" για τον ΟΦΗ, ήττα 4-1 στην Κέρκυρα

Αθλητισμός
"Μαρτύριο" για τον ΟΦΗ, ήττα 4-1 στην Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο φιλότιμη προσπάθεια και αν κάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι κρίσιμες αποφάσεις των αρχών, έχουν κάνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις… μαρτύριο.

Η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε σήμερα 4-1 στην Κέρκυρα, σε ένα ματς που είχε διαθέσιμους 11 παίκτες, καθώς οι Φαζός και Δαμιανάκης αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, ο πρώτος χρειάστηκε να μπει στην επανάληψη όπως-όπως, όταν μυϊκό πρόβλημα είχε πλέον και ο Τζορτζ.

Ήρθε και ο διαιτητής Καλογερόπουλος να αποβάλλει τον Ροβίθη, ενώ υπέδειξε τρία πέναλτι σε βάρος των Κρητικών και ένα υπέρ τους.

Ο Λόρια απέκρουσε το πρώτο του Γκόμες, όμως στην επαναφορά ο Κόντος έκανε το 1-0. Στο 30' ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μακρή από τον Βενέτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζορτζ και έκανε το 1-1.

Στ6ο 40' δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους και αποβολή του Ροβίθη με δεύτερη κίτρινη, όμως ο Λόρια και πάλι απέκρουσε την εκτέλεση του Καϊκούτ.

Στην επανάληψη, με παίκτη λιγότερο και χωρίς δυνάμεις, η Κέρκυρα έφτασε στο 2-1 με τον Ανδρεόπουλο, ενώ με νέο πέναλτι αυτή τη φορά ο Κόντος ευστόχησε για το 3-1. Στο 72' ο Γκόμες διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Μανωλάς, Καρντόσο (69' Γεωργακόπουλος), Γκόμες, Κόντος, Γκαζαριάν (76' Κρητικός), Καϊκούτ, Μαρκόφσκι (60' Λεάλ).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Ροβίθης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μαραθιανός, Κουτσιανικούλης, Μανιδάκης, Περογαμβράκης, Τζορτζ (46' Φαζός).  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News