default-image

Πανιώνιος και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0

Αθλητισμός
Πανιώνιος και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανιώνιος και Πλατανιάς  έμειναν στο "στείρο" 0-0 στην άδεια -λόγω της γνωστής τιμωρίας- Νέα Σμύρνη και συνεχίζουν τη μάχη της παραμονής μετά και το πέρας της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, κυρίως στο πρώτο μέρος, είχε τις φάσεις για να σκοράρει με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φούντα στο 31', την ώρα που οι Χανιώτες κυνήγησαν πρωτίστως την ισοπαλία και τα κατάφεραν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους.

Ο Πανιώνιος είχε τις εντυπώσεις, αλλά όχι την ουσία στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας από το πρώτο λεπτό, δέκα τελικές προσπάθειες έναντι μιας των Κρητικών και ένα δοκάρι, παρ' όλα αυτά το 0-0 δεν άλλαξε και άφηνε τα πάντα ανοιχτά για το β' μέρος.

Με το... καλημέρα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και έδειξαν τις ορέξεις τους, όταν στο 3' ο Γιάννου αστόχησε από το ύψος της περιοχής, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπακασέτα από πλάγια θέση με την συμπλήρωση 15 λεπτών. Στο 19', ο Μπανανά με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ προτού ο Μπουμάλ σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Γιάννου, για να ισορροπήσουν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι και να έχουν την πρώτη σοβαρή επίσκεψη στο μισάωρο, όταν ο Γκαβιλάν δοκίμασε τα αντανακλαστικά του -θεατή ως τότε- Παπαδόπουλου.

Ο -άκρως δραστήριος- Φούντας είχε δοκάρι στο 31' έπειτα από μακρινό δεξί σουτ, ενώ στο 40' ο Ολιμπά μπλόκαρε το σουτ του Μπουμάλ, κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Οι "κυανέρυθροι" είχαν πολλές φάσεις, ήταν διαρκώς στην επίθεση, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Σιώπης (73' Γκέζος), Τασουλής, Χατζηισαΐας, Μπουμάλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Φούντας (73' Κολοβός), Μπακασέτας, Γιάννου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Θωμαΐδης): Ολιμπά, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Τετέ, Ζιλβάν (45'+2' Μενδρινός), Κάσιο (61' Αποστολόπουλος), Γκαβιλάν, Τόρες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News