default-image

Ξεχωρίζει το Γιούχτας-ΠΑΟΚ στη Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
Ξεχωρίζει το Γιούχτας-ΠΑΟΚ στη Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Από το πρόγραμμα σαφώς και ξεχωρίζει το μεγάλο ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στο Γιούχτα και τον ΠΑΟΚ.

Οι Αρχανιώτες θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Κρουσανιώτες θα ψάξουν το «διπλό», ώστε να «αγκαλιάσουν» το στόχο της σωτηρίας.

Από 'κει και πέρα, ένα από τα κρισιμότερα ματς της χρονιάς δίνει ο Ηρόδοτος, που φιλοξενείται από τη Ν. Ιωνία και θα κυνηγήσει το «τρίποντο», το οποίο θα του αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής.

Στο «Βουζουνεράκειο», τέλος, η Αναγέννηση Ιεράπετρας υποδέχεται τον Κισσαμικό, με τους Λασιθιώτες να θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί και τους Χανιώτες να βλέπουν μόνο τη νίκη για να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά:

Σήμερα (15:00)

Γιούχτας-ΠΑΟΚ (γήπεδο Αρχανών): Κοκκινάκης (Λασιθίου), Παπαδοπετράκης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου).

Ατρόμητος Π.-Κηφισιά (γήπεδο Μελισσουργού): Λάμπρου (Εύβοιας), Περιβολάρης (Εύβοιας), Πριονάς (Εύβοιας), Μανωλόπουλος Παναγιώτης (Μεσσηνίας).

Εθνικός Π.-Ηλυσιακός (γήπεδο Μοσχάτου): Μανούχος (Αργολίδας), Πυργάκης (Κορινθίας), Γκότσης (Κορινθίας), Κλειτσάκης (Φθιώτιδας).

Νέα Ιωνία-Ηρόδοτος (γήπεδο Νέας Ιωνίας): Μιχελής (Πειραιά), Κουτσούμπου (Πειραιά), Χαλβατζάκος (Πειραιά), Κασκαντίρη (Δυτικής Αττικής).

Αναγέννηση Ιερ.-Κισσαμικός (γήπεδο Βουζουνεράκειο): Βισκαδούρος (Ηράκλειο), Δασκαλάκης (Ηράκλειο), Παπαδάκης (Ηράκλειο), Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

Γλυφάδα-Ιωνικός (γήπεδο Γλυφάδας): Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Λάττας (Ηλείας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Ντάφλος (Ανατολικής Αττικής).

Τριγλία Ρ.-Αστέρας Β. (γήπεδο Ραφήνας): Φωτόπουλος (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών), Ταμαλής (Αθηνών), Μοιραδωράκης (Πειραιά).

Η βαθμολογία

Ατρόμητος Π.      31

Αστέρας Β.      30

Τριγλία Ρ.      25

Ν. Ιωνία      20

Αναγέννηση Ιερ.      5

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News