Αθλητισμός

Δανδάλης: «Ο Ερασιτέχνης θα είναι παρών στις εξελίξεις του ΟΦΗ»

Στη χθεσινή συνάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και των μετόχων αναφέρθηκε ο Γιάννης Δανδάλης χαρακτηρίζοντας θετικά τα όσα συζητήθηκαν, ενώ επισημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης θα είναι κοντά στις εξελίξεις και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα λέει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Δανδάλης:  «Ήταν μια καλή σύσκεψη στην οποία ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις. Δεν θα είναι η μοναδική. Αυτό που έχει σημασία να πούμε αυτή τη στιγμή, είναι ότι σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας, όποια και αν είναι αυτή.

Έγινε μια συζήτηση για τις παρούσες συνθήκες και το τι μπορεί να γίνει για το μέλλον της ομάδας. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ακόμη οτιδήποτε πάνω σε αυτό. Είναι πάντως καλό ότι αυτές οι συναντήσεις γίνονται τώρα, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να προετοιμαστούμε για το αύριο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα είναι παρών στις εξελίξεις και μέσα από το θεσμικό του ρόλο θα συνδράμει με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό για το μέλλον της ομάδας».

Σχόλια