Αθλητισμός

Διαφωνία στην ΕΠΟ για τις αποζημιώσεις των Ιταλών βοηθών

Έντονη διαφωνία στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ μεταξύ των Γκιρτζίκη και Βούρβαχη, με θέμα τις αποζημιώσεις των βοηθών του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το θέμα αυτό παρέμενε ανοικτό καθώς από την προηγούμενη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είχε τακτοποιηθεί μόνο το ζήτημα των χρημάτων που θα λάβει ο ιταλός τεχνικός από τη λύση του συμβολαίου του.

Η πλευρά των συνεργατών του Ρανιέρι έχει προειδοποιήσει ότι εάν δεν βρεθεί λύση και στο δικό τους ζήτημα τότε θα φτάσει μέχρι και στο CAS.

Το θέμα ήρθε στο χθεσινό Δ.Σ. με αφορμή το γεγονός ότι στο τελευταίο Δ.Σ. του Γιώργου Σαρρή είχε πέσει το βάρος στην αποζημίωση του προπονητή, αλλά δεν είχε γίνει ιδιαίτερη κουβέντα για τα χρήματα των βοηθών του (περίπου 300 χιλ. ευρώ).

Το θέμα λοιπόν έμεινε εκεί και δεν τέθηκε έκτοτε σε επίπεδο συμβουλίου. Οι οφειλές όμως «τρέχουν» και τώρα δημιουργείται ολόκληρο θέμα, το οποίο μάλιστα προκάλεσε και αντιπαράθεση χθες μεταξύ Γκιρτζίκη και Βούρβαχη, με τον δεύτερο να λέει ότι «εγώ δεν το ψηφίζω αυτό για τα έξτρα λεφτά στους βοηθούς» και τον Γκιρτζίκη να απαντά ότι «ήσουν αναπληρωτής πρόεδρος επί ημερών Σαρρή και άρα γνωρίζεις την υπόθεση, τι μου λες τώρα ότι δεν ψηφίζεις;».

Γενικώς πάντως υπήρχε ένταση χθες μεταξύ Γκιρτζίκη και Βούρβαχη, με τον δεύτερο να λέει κάποια στιγμή χαριτολογώντας: «Έτσι όπως πάμε, στο τέλος θα... πυροβοληθούμε μεταξύ μας εδώ μέσα». Τελικά αποφασίστηκε να ανατεθεί το θέμα Ρανιέρι στη νομική υπηρεσία και να έρθει πια σε επίσημη μορφή σε επόμενο συμβούλιο.

Σχόλια