Αθλητισμός

Το ενδιαφέρον της ξιφασκίας στα Χανιά

Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών-Γυναικών, η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας ανέθεσε στην Α.Λ.Ξ. Χανίων για μια ακόμη φορά την διοργάνωση Πρωταθλήματος, τιμώντας με την εμπιστοσύνη της, τον σύλλογο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην κλειστή αίθουσα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων (οδός Α.Παπανδρέου). Το Σάββατο, όπως πάντα θα γίνουν οι αγώνες του Ατομικού και την Κυριακή του Ομαδικού. Η φάση των Ομίλων θα ξεκινήσει στις 09.30΄του Σαββάτου για τους άντρες και στις 13.30΄για τις γυναίκες.

Οι τελικοί θα γίνουν στις 12.00΄των ανδρών και στις 17.00΄των γυναικών. Την Κυριακή το Ομαδικό των ανδρών θα ξεκινήσει στις 09.30΄και το Ομαδικό των γυναικών θα ξεκινήσει στις 12.30΄.Οι τελικοί των ανδρών προβλέπονται στις 12.00΄και των γυναικών στις 16.00΄.

Αναμένεται να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι Αθλητές και Αθλήτριες της κατηγορίας από όλη την Ελλάδα προερχόμενοι από 44 σωματεία και η συνολική συμμετοχή μαζί με τους συνοδούς προβλέπεται να φτάσει τα 375 άτομα περίπου, αναδεικνύοντας τους αγώνες μας, ως την μεγαλύτερη συνεχιζόμενη αθλητική διοργάνωση στην Κρήτη. Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της προσπάθειας αυτής είναι για άλλη μία αφορά η αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων .

Την προσπάθειά μας , στηρίζουν ακόμα ο Δήμος Χανίων, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, η «ΑΝΕΚ Α.Ε.» και πλήθος επιχειρήσεων και φορέων της πόλης των Χανίων

Σχόλια