default-image

Στάϊκος: "Οι νέοι παίκτες του ΟΦΗ οδηγούνται στην εξαθλίωση"

Αθλητισμός
Στάϊκος: "Οι νέοι παίκτες του ΟΦΗ οδηγούνται στην εξαθλίωση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θωμάς Στάϊκος είναι ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο από την ΟΦΗ, στην εκδίκαση για την έκδοση των δελτίων.

Με δήλωση του στο www.neakriti.gr σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την τελική απόφαση, αλλά και τα αποτελέσματα της.

Αναλυτικά: «Η απόφαση αυτή εξεδόθη με πρωτοφανή καθυστέρηση δεδομένης της σπουδαιότητας και του κατεπείγοντος του θέματος που εξέτασε. Η σπουδαιότητα και το κατεπείγον ανάγονται στο ότι η μη έκδοση δελτίων για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ τον Ιανουάριο εξαναγκάζει τον ΟΦΗ, να είναι η μοναδική ομάδα της «SUPER LEAGUE», που δεν μπορεί να συμπληρώσει το ροστερ της, ώστε να είναι ανταγωνιστική.

Το σκεπτικό της Απόφασης - και εξ αυτού και το διατακτικό της - είναι έωλο νομικά για λόγους που εξηγήσαμε στο κατατεθέν δικόγραφό μας. Οδηγεί νεαρούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με διεθνής παραστάσεις στην αγωνιστική απαξίωση και στην οικονομική εξαθλίωση. Γι' αυτόν το λόγο καλούμε και τον ΠΣΑΠ να παρέμβει για να προστατεύσει τα μέλη του.

Επειδή στην Ελληνική Πολιτεία πρέπει να κυριαρχεί η ισονομία και η ισοπολιτεία κι επειδή και οι «κρίνοντες» κρίνονται, καλούμε την Επιτροπή να δείξει την ίδια σπουδή σε κάθε καταγγελία που αφορά οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, οποιασδήποτε ομάδας για την οποίαν εκκρεμούν καταγγελίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News