default-image

Δέλλας: «Ψηλά το κεφάλι»

Ποδόσφαιρο
Δέλλας: «Ψηλά το κεφάλι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του έδωσε έμφαση ο Τραϊανός Δέλλας στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το θεσμό του Κυπέλλου. «Ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ψηλά το κεφάλι», ήταν το μήνυμά του προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας αντίκρισε πολλά απογοητευμένα πρόσωπα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης. Λίγο ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό, λίγο όσα ακολούθησαν με τη διακοπή του αγώνα, σίγουρα και τα κακά μαντάτα των τραυματισμών των Μάνταλου και Αραβίδη… δεν ήθελε και πολύ η ψυχολογία των ως επί το πλείστον νεαρών παικτών να είναι στο ναδίρ.

Ο «Κολοσσός» φρόντισε αμέσως να τους ανεβάσει δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα για τη συνέχεια. «Εσείς μαζέψατε ξανά τόσο κόσμο στο γήπεδο, με τις εμφανίσεις σας και την απόδοση σας. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες, ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, πήραμε εμπειρίες και θα τις εκμεταλλευτούμε», είπε στους παίκτες του ο προπονητής τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News