default-image

Στο Πανελλήνιο σπάθης με τρεις αθλήτριες η ΓΕΗ

Σπορ
Στο Πανελλήνιο σπάθης με τρεις αθλήτριες η ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν το τμήμα ξιφασκίας της ΓΕΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Η Γιούλη Παρασύρη θα συμμετέχει στα ατομικά αγωνίσματα το Σάββατο, αφού η κατάκτηση της τρίτης θέσης στην προηγούμενη κατηγορία της έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί και στην επόμενη. Την Κυριακή αγωνίζεται η ομάδα της ΓΕΗ με τις Γιούλη Παρασύρη, Βιβή Ασσαριωτάκη και  Νικολέτα Μανιδάκη.

«Οι αθλήτριες δηλώνουν έτοιμες να ριχτούν στη μάχη και να πετύχουν τα καλύτερα. Τα κορίτσια έχουν  προετοιμαστεί πολύ καλά από τον  προπονητή σπάθης  του συλλόγου, Παναγιώτη Τζινιόλη. Δυστυχώς η παρουσία του στο προπονητικό σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στην Ιταλία, δε θα του επιτρέψει να παραβρεθεί στους αγώνες. Δηλώνει όμως  αισιόδοξος για καλά αποτελέσματα Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες μας», επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΗ.

Από εκεί και πέρα η ΓΕΗ ενημερώνει όσους θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα της Ξιφασκίας να μας επισκεφτούν στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου-θύρα 6. Εκεί θα βρουν καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές (πρωταθλητές-πρώην μέλη της εθνικής ομάδας) οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία της Ξιφασκίας. Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα γίνονται δεχτές στα τηλ.6974828302 και 6937037341.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News