default-image

Με επτάρα στα προημιτελικά η Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Με επτάρα στα προημιτελικά η Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπάγερν συνέτριψε 7-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και πήρε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς  Λιγκα.

Οι Ουκρανοί έμειναν με 10 παίκτες μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Κούτσερ να κάνει πέναλτι, έτσι όλα τελείωσαν νωρίς, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Τόμας Μίλερ και από ένα οι Τζερόμ Μπόατενγκ, Ριμπερί, Μπάντστουμπερ (σκόραρε μετά από 5.5 χρόνια), Λεβαντόβσκι και Γκέτσε.

Το κακό για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους Βαυαρούς είναι πως αποχώρησαν τραυματίες οι Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί.

 Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους Ουκρανούς, καθώς ο Σεβστούκ ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκέτσε, αποβλήθηκε και στο 4ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν.

Αυτός που την... πλήρωσε ήταν ο Τάιζον, καθώς αντικαταστάθηκε στο 9' για να μπει ο Κριβτσκόβ και να κλείσουν τα αμυντικά κενά, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Άριεν Ρόμπεν δεν κατάφερε κενό τέρμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολλανδός ήταν άτυχος λίγο αργότερα, καθώς στο 19' αποχώρησε λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Ρόντε, ενώ ο Λεβαντόβσκι είχε δοκάρι στο 23' σε κοντινή του κεφαλιά.

Από κοντά ο Τζερόμ Μπόατενγκ στο 34' διπλασίασε το προβάδισμα για τους Βαυαρούς και λίγο αργότερα άρχισε να τσακώνεται με τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον Λουίζ Αντριάνο.

Ελπίδες δεν είχε ουσιαστικά η Σαχτάρ, αλλά ακόμη και αν κάποιος πίστευε στο... θαύμα, έπαψε να πιστεύει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 49' ο Ριμπερί έκανε το 3-0 και στο 52' ο Τόμας Μίλερ σκόραρε για 2η φορά, κάνοντας το 4-0.

Τραυματίας αποχώρησε και ο Φρανκ Ριμπερί στο 59', ενώ στο 63' έκανε το 5-0 ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, σκοράροντας για πρώτη φορά με την Μπάγερν από τις 4 Δεκεμβρίου 2009! Λεβαντόβσκι στο 75' και Γκέτσε στο 87' σκόραραν για να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 7-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ (67' Ντάντε), Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν (19' Ρόντε), Ριμπερί (59' Μπερνάτ), Γκέτσε, Τόμας Μίλερ, Λεβαντόβσκι.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φρεντ, Στεπανένκο, Ντόουγκλας Κόστα, Αλέξ Τεϊσέιρα (70' Ιλσίνιο), Τάιζον (9' Κρίβτσοβ), Λουίζ Αντριάνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News