default-image

Χωρίς κόσμο και πάλι η Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Χωρίς κόσμο και πάλι η Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας θα γίνουν δίχως κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων, όπως έγινε γνωστό απόψε το βράδυ της Τετάρτης!

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έλαβε υπ' όψιν τις εισηγήσεις τόσο της Αστυνομίας όσο και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ), οι οποίες ήταν αρνητικές για την παρουσία οπαδών των ομάδων στα γήπεδα, κι έτσι στα ματς της 28ης αγωνιστικής θα ακούγονται εκ νέου μόνο οι φωνές παικτών και προπονητών.

Με βάση, λοιπόν, τις εισηγήσεις ΔΕΑΒ και Αστυνομίας ο Σ. Κοντονής άναψε... κόκκινο στον κόσμο και μένει να φανεί για πόσο ακόμη θα διατηρηθεί αυτό το μέτρο που θεωρητικά και μόνο συμβάλλει στην καταπολέμηση της βίας.

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή», αναφέρεται στη σχετική απόφαση του υφυπουργού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News