Αθλητισμός

Μελισσανίδης: "Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο"

Δηλώσεις έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος διακόπηκε μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 89ο λεπτό λόγω εισβολής οπαδών, ρίψης φωτοβολίδων και τραυματισμών αστυνομικού και security.

Αναφέρθηκε στους λόγους που έγινε η διακοπή του ματς, ευχαρίστησε τον κόσμο για την γενικότερη στάση και μίλησε για ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που τους χαρακτήρισε επικίνδυνους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε αρχικά: "Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους της διακοπής. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμος ήταν κόσμιοι, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν είναι να σταθούμε στις εμφανίσεις της ομάδαw. Ρωτήστε τους προπονητές".

Μετέπειτα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε: "Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει το ποδόσφαιρο. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να αλλάξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι γενικά ήταν κόσμια η συμπεριφορά τους. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή. Δεν κρατάω τίποτα από σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε και δεν πάει άλλο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο".

Σχόλια