Αθλητισμός

"Να μην ξανασυμβούν όσα έγιναν με Μπαρτσελόνα"

Να μην επαναληφθούν τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα για την 9η αγωνιστική του top16 της Ευρωλίγκας ζήτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Η Ευρωλίγκα να υπενθυμίσουμε ότι τιμώρησε το "τριφύλλι" με πρόστιμο 22 χιλιάδων ευρώ (15 για ανάρμοστη συμπεριφορά και 7 για χρήση φωτοβολίδων). Η "πράσινη" ΚΑΕ πήρε θέση και με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας πως δεν πρέπει να συμβούν ξανά παρόμοια περιστατικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό σε όλους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα με συνολικό πρόστιμο ύψους 22 χιλιάδων ευρώ (15 χιλιάδες για ανάρμοστη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στους διαιτητές και 7 χιλιάδες για χρήση φωτοβολίδων) ενώ κλήθηκε σε απολογία για πανό που αναρτήθηκε στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει πολλάκις την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι καταστάσεις όπως αυτή με τη Μπαρτσελόνα δημιουργούν πρόβλημα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών όσο και σε οικονομικό με δεδομένη τη σοβαρή οικονομική επένδυση που έχει γίνει σε πολύ δύσκολες εποχές για όλους.

Οι ακραίες αντιδράσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν. Αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα.

Δεν επιθυμούμε να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο ΟΑΚΑ και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο επιθυμούν και οι φίλοι της ομάδας.

Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε κάποια πράγματα, όχι όμως το να βλάπτουμε την ίδια την ομάδα μας. Για τον Παναθηναϊκό πρέπει να μαχόμαστε όλοι, να έχουμε πάθος και πίστη χωρίς όμως να ξεπερνάμε τη λεπτή γραμμή που θα μας οδηγήσει στο άλλο άκρο του να βλάπτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό".

Σχόλια