default-image

Σε συζητήσεις με τους Κροάτες και τον Χουχούμη ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Σε συζητήσεις με τους Κροάτες και τον Χουχούμη ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Παναθηναϊκού για την ανανέωση των συμβολαίων του Γκόρντον Σίλντεφελντ και του Μλάντεν Πέτριτς, τα οποία λήγουν στο τέλος της σεζόν. Από την πλευρά τους, και οι δύο Κροάτες δείχνουν αυτή τη στιγμή να επιθυμούν την παραμονή τους στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με τη SportDay, οι «πράσινοι» έχουν ήδη μιλήσει με τον μάνατζερ του Κροάτη και έχουν προγραμματίσει ένα ραντεβού στην Αθήνα, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πρόθεση της διοίκησης είναι κρατήσει τον διεθνή στόπερ για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά χρειάζεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό. Αυτή τη στιγμή ο «Σίφο» παίρνει περίπου 350.000 από τον Παναθηναϊκό και η πρόταση που αναμένεται να του κατατεθεί αναμένεται να είναι λίγο πιο πάνω από το συγκεκριμένο ποσό. Πάντως, πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να τελειώνει άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσον αφορά τον Πέτριτς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εδώ και καιρό έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο 34χρονος γνωρίζει ότι θα ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο συμβόλαιό του και παρότι θα του προταθούν λιγότερα χρήματα, έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

Ανανεώνει και ο Χουχούμης

Εκτός από τους Σίλντεφελντ και Πέτριτς, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του Διαμαντή Χουχούμη, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016. Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν την πρόοδο που έχει σημειώσει φέτος ο αριστερός μπακ-χαφ και θέλουν να τον επιβραβεύσουν με μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του για τρία ή τέσσερα χρόνια με καλύτερες αποδοχές.

Πηγή: Spor-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News