default-image

"Τρόμαξε" αλλά πέρασε η Ρεάλ - Άνετα η Πόρτο

Ποδόσφαιρο
"Τρόμαξε" αλλά πέρασε η Ρεάλ - Άνετα η Πόρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης κινδύνεψε σοβαρά με αποκλεισμό από τη Σάλκε, καθώς ηττήθηκε με 3-4 αλλά προκρίθηκε χάρη στη νίκη της με 0-2 στον πρώτο αγώνα!

Η γερμανική ομάδα έκανε τρομερό παιχνίδι βάζοντας τέσσερα γκολ μέσα στο "σπίτι" των Μαδριλένων και στα τελευταία λεπτά είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να βάλει και το 5ο γκολ και να σημειώσει μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League.

Η Σάλκε σκόραρε τέσσερις φορές με Χούντελαρ (δις), Φουκς και Σανέ αλλά δεν έφτασε σε ένα… χρυσό πέμπτο τέρμα (με τον Χέβεντες να 'χει σπουδαία ευκαιρία στο 91') που θα χάριζε ασύλληπτο εισιτήριο για τη συνέχεια του θεσμού. Ο Κριστιάνο είχε ισοφαρίσει δις (με ισάριθμες κεφαλιές), προτού ο Μπενζεμά δώσει προσωρινά προβάδισμα (3-2) στους «μερένχες» που αποδοκιμάστηκαν έντονα για την εκτός τόπου και χρόνου εμφάνιση.

Όπως και να έχει, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που πέρασε στους "8" της διοργάνωσης, όπως έκανε και η Πόρτο, η οποία με χαρακτηριστική άνεση ξεπέρασε με σκορ 4-0 το εμπόδιο της Βασιλείας. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Βασιλείας είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1 και στη ρεβάνς οι Πορτογάλοι έδειξαν την ανωτερότητά τους....

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News