default-image

ΑΕΚ-Ολυμπιακός για μια θέση στον... ήλιο

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ-Ολυμπιακός για μια θέση στον... ήλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας, η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ με σέντρα στις 19:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport1.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, η πρόκριση είναι ανοιχτή και πιθανότατα θα φέρει αγκαλιά με την κούπα την ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά, με δεδομένο ότι οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί (Ξάνθη, Απόλλων Σμ. και Ηρακλής) είναι τα αουτσάιντερ. Η δίψα των οπαδών της Ένωσης γι' αυτό το ματς είναι πρωτοφανής και αποδεικνύεται ότι έγιναν… καπνός τα 70.000 εισιτήρια που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Έτσι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει καρφίτσα. Δρακόντεια θα είναι όμως και τα αστυνομικά μέτρα, αφού αυτό το μεγάλο παιχνίδι έρχεται σε μια περίοδο που η Πολιτεία καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα της βίας. Το παραμικρό έκτροπο να γίνει, έχει δοθεί εντολή στον διαιτητή Καλογερόπουλο να προχωρήσει σε διακοπή του αγώνα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και συρματοπλέγματα έχουν μπει στην τάφρο για να αποτραπεί η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει σχεδόν καταλήξει στην 11αδα που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά «παιζόταν» μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κολοβέτσιο, με τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο να την διεκδικούν. Από εκεί και πέρα οι άλλες θέσεις είναι «κλειδωμένες» από τους Ανέστη, Μπακάκη, Σοϊλέδη, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Αραβίδη.

Κι αν η ΑΕΚ κατεβαίνει κομπλέ, ο Ολυμπιακός έχει τη μεγάλη απώλεια του τραυματία Κώστα Μήτρογλου. Εκτός αποστολής, πάντως, έμειναν και οι Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης και Διαμαντάκος. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλης, Σιόβας, Σάλιακας, Βούρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News