default-image

Έτοιμες για "μάχη" οι Μικτές Κρήτης

Αθλητισμός
Έτοιμες για "μάχη" οι Μικτές Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υψηλός είναι ο βαθμός ετοιμότητας για τις Μικτές Νέων και Παίδων Περιφέρειας Κρήτης, που βρίσκονται από χτες στην Αθήνα και σήμερα αγωνίζονται στα πλαίσια της β' φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι Μικτές Κρήτης φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο «Mistral» στον Πειραιά ενώ χτες το πρωί έγινε προπόνηση στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ. Μάλιστα, εκ μέρους της ΕΠΣ Πειραιά επισκέφτηκαν τις ομάδες και είχαν συζήτηση με τους παράγοντες ο αντιπρόεδρος κ. Χολέβας και ο γεν. γραμματέας κ. Σπάθας.

Σήμερα  στο γήπεδο της Νέας Περάμου, οι Μικτές Κρήτης θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της Β΄ Φάσης τις Μικτές Περιφέρειας Νήσων, με το παιχνίδι των Παίδων να έχει οριστεί για τις 10 το πρωί με διαιτητή τον Παπαχρήστο (Δυτ. Αττικής) και των Νέων για τις 12 το μεσημέρι, με διαιτητής τον Κουντουριώτη (Δυτ. Αττικής).

Οι παίκτες που συγκροτούν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κρήτης είναι οι:

Μικτή Παίδων: Βαρελάκης, Ζερβαλάκης (Λασίθι), Γκογκόσης, Δολαψάκης, Καλαϊτζάκης, Κουτσουπιάς, Μακρυγιαννάκης, Σταυρακάκης, Χαϊντίνι, Ψαρράς, Νοικοκυράκης, Γιαλιτάκης (Ηράκλειο), Λαζίδης, Παπιομύτογλου (Ρέθυμνο), Γεωργιλαδάκης, Σταυρουλάκης, Στεφανίδης, Ψαρουδάκης (Χανιά).

Μικτή Νέων: Χαρκιολάκης, Δερμιτζάκης, Μαυράκης, Κορνιωτάκης (Λασίθι), Βράνος, Γιαλαμάς, Κλινάκης, Μακρυγιαννάκης, Ξυλούρης, Φαζάκης, Ψαράκης, Ξενοκτιστάκης, Αγγελάκης (Ηράκλειο), Καλυβιανάκης, Γασπαράκης (Ρέθυμνο), Μαρκουλάκης, Ιμέρι, Βασιλάκης (Χανιά).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News