default-image

Στην Αθήνα οι Μικτές Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Στην Αθήνα οι Μικτές Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα βρίσκονται από σήμερα οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων περιφέρειας Κρήτης, καθώς αύριο αγωνίζονται στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι αγώνες των Μικτών Κρήτης θα γίνουν με αντίπαλο τις Μικτές της 10ης Περιφέρειας, που συγκροτείται από τις Ενώσεις Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου. Στις 10 το πρωί θα παίξουν οι Παίδες και στις 12 οι Νέοι. Οι παίκτες που συγκροτούν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κρήτης είναι οι:

Μικτή Παίδων: Βαρελάκης, Ζερβαλάκης (Λασίθι), Γκογκόσης, Δολαψάκης, Καλαϊτζάκης, Κουτσουπιάς, Μακρυγιαννάκης, Σταυρακάκης, Χαϊντίνι, Ψαρράς, Νοικοκυράκης, Γιαλιτάκης (Ηράκλειο), Λαζίδης, Παπιομύτογλου (Ρέθυμνο), Γεωργιλαδάκης, Σταυρουλάκης, Στεφανίδης, Ψαρουδάκης (Χανιά).

Μικτή Νέων: Χαρκιολάκης, Δερμιτζάκης, Μαυράκης, Κορνιωτάκης (Λασίθι), Βράνος, Γιαλαμάς, Κλινάκης, Μακρυγιαννάκης, Ξυλούρης, Φαζάκης, Ψαράκης, Ξενοκτιστάκης, Αγγελάκης (Ηράκλειο), Καλυβιανάκης, Γασπαράκης (Ρέθυμνο), Μαρκουλάκης, Ιμέρι, Βασιλάκης (Χανιά).

Να τονίσουμε ότι χτες βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου αναχώρησαν οι ποδοσφαιριστές από τις ΕΠΣ Ηρακλείου και Λασιθίου ενώ οι παίκτες από Χανιά και Ρέθυμνο είχε αποφασιστεί να αναχωρήσουν από τα Χανιά. Το πρωί έγινε χαλαρή προπόνηση σε γήπεδο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Την αποστολή που αναχώρησε από το Ηράκλειο συνόδεψαν οι προπονητές Δημήτρης Τριβιζαδάκης, Γιάννης Μπασκάκης, τα μέλη της επιτροπής Μικτών ΕΠΣΗ κ.κ. Παπαγγελής, Θεοδοσάκης, Ασλάνης, όπως και ο έφορος μικτών κ. Κλουβιδάκης. Επίσης, το μέλος της επιτροπής κ. Κουτεντάκης θα ταξιδέψει την Τετάρτη αυθημερόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News